Bugetul şi politica fiscală, votate într-o atmosferă de dezordine şi altercaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Proiectul politicii bugetar-fiscale, proiectul legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021 au fost votate în primă lectură, fără discuţii pe marginea proiectelor, într-o atmosferă de dezordine şi altercaţii. Opoziţia a blocat tribuna centrală, dar şi microfonul vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Batrîncea, care prezida şedinţa Parlamentului, transmite IPN.

După mai multe pauze şi blocări de tribună, deputaţii au revenit în sală. Vlad Batrîncea, a cerut opinia comisiei de profil, care a propus ca proiectele să fie votate. Acestea au fost supuse votului fără ca autorii să le prezinte şi fără discuţii pe marginea documentelor.

În timp ce deputaţii din opoziţie au blocat tribuna centrală şi scandau: „Ruşine!”, fracţiunile Partidului Socialiştilor şi Partidului Şor au votat cele trei proiecte. Într-un final microfonul vicepreşedintelui Parlamentului a fost blocat, iar deputaţii din toate fracţiunile s-au încăierat în jurul prezidiului. Transmisiunea din plenul Parlamentului a fost oprită.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite