Când instanţa a decis să nu valideze alegerile din Chişinău, Dodon felicita naţionala Rusiei cu o nouă victorie la Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La scurt timp după anunţarea deciziei instanţei de a nu valida rezultatul alegerilor din Chişinău, fapt ce a declanşat o mulţime de comentarii în spaţiul public pe acest subiect, Igor Dodon felicita în acel moment naţionala de fotbal a Rusiei cu victoria contra Egiptului.

„Gazdele turneului au arătat un joc frumos şi au obţinut victoria cu scorul de 3-1 în faţa unui adversar pe măsură - naţionala Egiptului”, a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Şeful statului le-a amintit microbiştilor că următorul meci al Rusiei se va juca pe 25 iunie împotriva naţionalei Uruguai.

„Sunt convins că moldovenii din nou vor susţine jucătorii ruşi”, a mai spus Dodon.

Judecătoria Chişinău, sediul Centru, a decis în seara de marţi, 19 iunie, aproape de ora 22.00, după trei ore de dezbateri, să nu valideze rezultatul alegerilor din Chişinău. Astfel, Andrei Năstase nu poate încă prelua atribuţiile de primar general al Capitalei, deşi a câştigat scrutinul din 3 iunie în faţa socialistului Ion Ceban cu 52%.


Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite