Ce spune Plahotniuc despre depunerea mandatului de deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Plahotniuc vot pdm.md

Vlad Plahotniuc a declarat, după anunţul despre demisia sa din funcţia de preşedinte al PDM, că orice decizie pe subiectul renunţării la mandatul de deputat urmează să fie luată de către el împreună cu cetăţenii care l-au ales: „Este mandatul care aparţine cetăţenilor din Nisporeni, nu mie sau altcuiva”.

„Acest mandat vizează în primul rând respectarea votului pe care l-au dat oamenii, fiind mandatul care a acumulat cel mai mare număr de voturi în Moldova, la alegerile din februarie. Nu doresc acest mandat pentru imunitate sau pentru altceva, este însă mandatul dat de oameni şi orice decizie pe această temă urmează să fie luată de mine împreună cu ei, este mandatul care aparţine cetăţenilor din Nisporeni, nu mie sau altcuiva”, a scris Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Vlad Plahotniuc a anunţat luni, 24 iunie, că demisionează din funcţia de preşedinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM) şi că nu intenţionează să mai candideze la această funcţie. Plahotniuc consideră că prin lipsa sa la conducerea formaţiunii, partidele proeuropene vor accepta pe viitor o alianţă cu PDM

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite