Ce spune procurorul general despre acuzaţiile lui Ion Ceban că guvernarea ar urmări să-l aresteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Stoianoglo, procuror general
Alexandru Stoianoglo, procuror general

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a declarat luni, 20 septembrie, că în gestiunea Procuraturii nu există vreun dosar penal deschis pe numele primarului Ion Ceban. Reacţia şefului Procuraturii vine după ce primarul Chişinăului a anunţat că este filat ilegal, la indicaţiile noiii guvernări, care ar dori să-l discrediteze şi care pregăteşte arestarea lui.

„Din partea domnului primar, noi nu am primit niciun denunţ. Pot să vă spun că în procedura Procuraturii nu avem dosare penale în privinţa domnului primar şi, respectiv, nu am autorizat nicio investigaţie în privinţa lui”, a declarat Alexandru Stoianoglo.

Stoianoglo a precizat că Procuratura va investiga acuzaţiile făcute de către Ion Ceban doar dacă primarul va depune un denunţ în acest sens.

Amintim că primarul Chişinăului, Ion Ceban, a adus acuzaţii grave la adresa guvernării PAS luni, 20 septembrie. Potrivit edilului, structurile de forţă îl urmăresc constant, pentru a găsi materiale ce l-ar compromite. Mai mult, primarul susţine că guvernarea ar pregăti chiar şi arestarea lui, tot cu scopul denigrării imaginii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite