Cei 14 deputaţi neafiliaţi din majoritatea parlamentară au aderat la PDM. Lupu: Suntem cea mai numeroasă şi importantă fracţiune VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 14 deputaţi neafiliaţi din majoritatea parlamentară, care la 21 decembrie 2015 au părăsit Partidul Comuniştilor din Republica Moldova şi au anunţat organizarea unei platforme Social-Democrate, au aderat vineri, 10 martie, la Partidul Democrat, alături de care au guvernat până acum.

Cei 14 noi democraţi sunt: Violeta Ivanov, Artur Reşetnicov, Vladimir Vitiuc, Victor Mândru, Anatolie Zagorodnîi, Alexandr Bannicov, Igor Vremea, Sergiu Stati, Boris Golovin, Anatolie Gorilă, Galina Balmoş, Elena Gudumac, Corneliu Mihalache şi Petru Porcescu.

Astfel, în acest moment fracţiunea PDM este formată din 34 de deputaţi. Precum a menţionat în cadrul unui briefing de presă şi democratul Marian Lupu, aceasta devine cea mai mare fracţiune din Parlamentul de la Chişinău.

„Vreau să salut această decizie, care pe alocuri nu a fost uşoară, dar a fost una foarte responsabilă. Mulţumesc colegilor pentru acest pas. Pas care va duce la consolidarea majorităţii parlamentare, stabilităţii în Parlament, sprijinului pentru Guvern, pentru modernizarea europeană a ţării”, a menţionat Lupu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite