Chişinău: Mai marii statului, la vânat pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MODĂ Politicienii uită de etichetă pe unul dintre cele mai populare site-uri de socializare. Demnitarii moldoveni sunt tot mai activi în mediul virtual, unde apar în diferite ipostaze, uneori, foarte amuzante.

Pe site-urile de socializare, deputații, miniştrii şi ambasadorii lasă la o parte cravatele și costumele călcate la dungă și afișează poze din viața personală. Astfel, aflăm că printre pasiunile miniștrilor sunt pescuitul, vânatul sau schiatul.

Totodată, parlamentarii, mai ales cei comunişti, preferă să pozeze alături de animale, şi nu doar lângă cele vii.

image

Foto: Juristul Partidului Comuniştilor într-o poză de Facebook

În topul deputaţilor fără inhibiţii este Sergiu Sârbu, juristul Partidului Comuniştilor, care a pozat sub un taur de metal, e adevărat, încă pe vreamea când nu era parlamentar. Colega lui de partid, Ina Șupac, șefa comsomoliștilor, s-a afişat alături de o vacă.

image

Foto: Deputata Ina Şupac, lângă o vacă

În acelaşi timp, Igor Dodon, fostul ministru al Economiei, apare în poze cu peşti sau călare pe cal. Odată cu schimbarea fotoliului de ministru pe cel de deputat, Dodon dedică tot mai mult timp mediului virtual. În afară de faptul că întreţine un blog, el afişează, pe pagina sa de Facebook diferite stări, răspunde la complimentele admiratoarelor. Alexandru Petcov este unul din cei mai implicaţi politicieni în mediul virtual. El se angajează în tot felul de discuţii, polemizând uneori foarte aprins.

image

Foto: Ministrul Justiţiei trăgând la tir

Alexandru Tănase, ministrul Justiţiei, este un alt utilizator activ de Facebook, care-şi administrează singur profilul. Chiar dacă are un program încărcat, vicepreşedintele PLDM reuşeşte să vizualizeze şi alte profiluri şi să comenteze.

image

Foto: Ambasadorul Igor Munteanu

Şi mulţi dintre dimplomaţii moldoveni folosesc reţele de socializare pentru a ţine legătura cu prietenii din ţară. Igor Munteanu, ambasador la Washington, şi Ştefan Gorda, şeful misiunii diplomatice de la Praga, publică cu regularitate fotografii de la diferite evenimente oficiale, dar şi poze personale.

Profil pentru imagine
Premierul Vlad Filat, preşedintele interimar Marian Lupu şi primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, ţin pasul cu noua modă doar pentru a-şi promova imaginea. Potrivit surselor din interiorul partidelor, profilurile sunt administrate de colegi mai tineri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite