Comunistul Artur Reşetnicov vorbeşte despre PLDM: „După ce ţara a fost prădată, ei se spală pe mâini trecând în opoziţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artur Reşetnicov crede că ţara are nevoie de experienţa PCRM. FOTO Alexandru Tarlev
Artur Reşetnicov crede că ţara are nevoie de experienţa PCRM. FOTO Alexandru Tarlev

Toate partidele parlamentare trebuie să participle la formarea unui nou Guvern, iar PLDM a luat o decizie iresponsabilă de a trece în opoziţie, a declarat deputatul comunist, Artur Reşetnicov, în cadrul emisiunii „Loc de dialog”, de la postul public „Radio Moldova”, transmite IPN.

Referindu-se la decizia PLDM de a trece în opoziţie, Artur Reşetnicov a spus că este „o decizie iresponsabilă”. 

„Începând cu anul 2009, PLDM a guvernat ţara. În tot acest timp toţi premierii au fost din partea liberal-democraţilor. În tot acest timp ţara a fost prădată. Iar acum după ce ţara a fost prădată, ei se spală pe mâini trecând în opoziţie. Cât au fost la guvernare şi se putea de furat era bine, iar când a fost descoperit acel furt, ei trec în opoziţiei”, a declarat Reşetnicov.

Reşetnicov crede că cetăţenii au nevoie de experienţa PCRM. „Rămâne în vigoare declaraţia noastră anterioară către toate fracţiunile parlamentare ca să ne aşezăm la masa de tratative. Este datoria deputaţilor să scoată ţara din criză. Acum mizăm pe responsabilitatea fiecărui deputat. Situaţia este foarte gravă, simţim că cetăţenii au nevoie acum şi de experienţa PCRM”, a precizat deputatul comunist.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite