Consumatorii din R. Moldova, îndemnaţi să achite în avans pentru gazele naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO simbol
FOTO simbol

Consumatorii sunt îndemnaţi să achite în avans pentru gazele naturale. SA „Moldovagaz” precizează că acest fapt îi va permite să-şi execute obligaţiunile financiare contractuale faţă de furnizorul extern şi astfel să fie asigurată furnizarea neîntreruptă a gazelor naturale în Republica Moldova, transmite IPN.

Compania menţionează că obligaţiile contractuale presupun achitarea integrală, până la data de 20 a lunii de gestiune, a contravalorii gazelor naturale consumate în luna precedentă şi 50% din valoarea gazelor naturale contractate pentru luna curentă.

„Ţinând cont de situaţia creată pe piaţa gazelor naturale şi întru asigurarea respectării de către SA „Moldovagaz” a clauzelor contractuale de plată, vă rugăm insistent să achitaţi la timp facturile primite pentru consumul curent de gaze naturale. Totodată, luând în considerare circumstanţele create, pentru a-şi onora pe deplin obligaţiunile contractuale de plată şi a nu a pune în pericol furnizarea gazelor naturale, rugăm să examinaţi posibilitatea achitării în avans pentru gazele naturale care urmează a fi consumate în lunile ce urmează”, se arată într-un comunicat de presă.

Detalii despre modalităţile de achitare a facturilor pentru gazele naturale pot fi accesate pe pagina web a furnizorului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite