Corina Fusu ar putea fi înlocuită în cadrul Comisiei parlamentare cu un fost coleg de formaţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Fusu a fost retrasă din cadrul Comiei cultură FOTO Adevărul
Corina Fusu a fost retrasă din cadrul Comiei cultură FOTO Adevărul

Demisii şi numiri în cadrul comisiilor parlamentare. Corina Fusu a fost retrasă din funcţia de membru şi vicepreşedinte al Comisiei cultură. Fusu nu mai este nici membru supleant al delegaţiei Parlamentului în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Aceasta a fost înlocuită în ambele funcţii cu liberalul reformator, Valeriu Saharneanu, care, la rândul lui, a fost retras din Comisia securitate.

Corinei Fusu, în schimb, i s-a propus să devină membru al Comisiei pentru drepturile omului, dar deputatul nu a fost de acord. „Nu pretind la funcţia de vicepreşedinte al Comisiei, dar chiar să atentezi la locul de muncă al deputatului. Vreau să muncesc acolo unde sunt eficientă şi cunosc domeniile. Nu vreau să fiu mobilă în Parlamentul Republicii Moldova şi insist să mă lăsaţi să muncesc în această Comisie“, a declarat deputatul liberal.

Totodată, liberalul reformator, Ion Hadârcă, a fost retras din Comisia drepturile omului şi a fost numit membru al Comisiei securitate.

Boris Vieru şi Anatolie Arhire au fost numiţi membri supleanţi ai delagaţiei Parlamentului în cadrul Adunării Parlamentare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite