Corneliu Furculiţă a depus un denunţ la Procuratură pe numele lui Ştefan Gaţcan: „Am informat despre coruperea deputatului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele fracţiunii Socialiştilor, Corneliu Furculiţă, a anunţat că a depus un denunţ pe numele deputatului Ştefan Gaţcan, după ce ultimul a părăsit fracţiunea şi a aderat la grupul Pro Moldova.

„Am informat despre coruperea deputatului Ştefan Gaţcan. În denunţ am notat şi alte cazuri de tentativă de corupere a unor deputaţi din fracţiunea PSRM. La sugestia procurorilor, pentru a păstra secretul anchetei, conţinutul denunţului deocamdată nu poate fi făcut public. Sper, la fel ca şi întregul popor, că oamenii legii vor trage la răspundere atât pe cei care cumpără deputaţii cu milioane de dolari, cât şi pe alesul care şi-a vândut mandatul. Repet, Ştefan Gaţcan trebuie să renunţe la mandatul de deputat, obţinut prin munca şi efortul echipei PSRM”, a scris Corneliu Furculiţă pe Facebook.

Deputatul Partidului Socialiştilor Ştefan Gaţcan, medic de profesie, ales în Parlament pe circumscripţia Hânceşti, a anunţat că părăseşte fracţiunea şi aderă la grupul Pro Moldova, condus de Andrian Candu.

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea i-a cerut lui Ştefan Gaţcan să-şi depună mandatul de parlamentar, după ce acesta a anunţat că părăseşte fracţiunea PSRM şi aderă la Pro Moldova. Vlad Bătrîncea a afirmat că Ştefan Gaţcan este „o prostituată politică” care s-ar fi vândut „pentru 1-2 milioane de euro” lui Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite