Cu ce reuşite se laudă socialistul Ion Ceban pe perioada cât a fost consilier municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSRM la Primăria Capitalei, Ion Ceban, susţine că, împreună cu fracţiunea din Consiliul municipal Chişinău, a reuşit implementarea mai multor proiecte sociale sau de infrastructură pe care le-a promis anterior orăşenilor. Potrivit lui, chiar dacă PSRM a fost în opoziţie, a reuşit să-şi convingă colegii că anume aceste domenii şi proiecte merită atenţie, transmite IPN.

Potrivit lui Ion Ceban, havuzul din Parcul Valea Trandafirilor a făcut parte din planul PSRM de amenajare: „E un proiect la care am lucrat din 2017”.

El spune că alte două havuzuri din acest parc sunt în stare de proiectare. Timp de un an, au fost instalate şi 250 de terenuri de joacă pentru copii. Zece stadioane şi 150 de terenuri de sport au fost construite în curţile blocurilor de locuit.

Ion Ceban mai spune că a crescut numărul beneficiarilor de înlesniri în transportul public. 7700 de persoane pot beneficia astăzi de un suport în această privinţă. „La fel, a crescut numărul celor care beneficiază de alte înlesniri şi compensaţii, începând cu perioada rece a anului şi terminând cu mamele care nasc al treilea copil”, a declarat Ion Ceban.

Un alt proiect, spune Ion Ceban, este reabilitarea zonelor spaţiilor verzi din municipiul Chişinău. Astfel, pe parcursul anului s-a intervenit în mai multe parcuri şi scuaruri. „Din funcţia de consilier mi-au reuşit multe, din funcţia de primar îmi va reuşi totul”, a declarat candidatul.

Ion Ceban îşi va prezenta programul electoral pentru Chişinău săptămâna viitoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite