Cum răspunde Maia Sandu la acuzaţiile lui Andrei Năstase privind discuţiile pe care la are PAS cu primarii Platformei DA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu si Andrei Nastase

Candidatul PAS în alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, a explicat de ce formaţiunea sa are discuţii cu primarii Platformei DA. Maia Sandu consideră că ea are cele mai mari şanse de a ajunge în turul doi şi că de pe acum încearcă să se asigure de sprijinul primarilor Platformei DA.

Maia Sandu a declarat, la emisiunea „Secretele puterii” de la Jurnal TV, că în turul doi va fi prea puţin timp la dispoziţie pentru discuţii cu primarii celorlalte partide şi că terenul trebuie pregătit de pe acum. Totodată, Maia Sandu a afirmat că, dacă Andrei Năstase consideră că el va fi cel care va ajunge în turul doi, liderul Platformei DA nu are decât să discute şi el cu primarii PAS în vederea obţinerii sprijinului acestora.

Amintim că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, candidat în alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, o acuză pe preşedinta PAS, Maia Sandu, că discută cu primarii Platformei DA în vederea obţinerii sprijinului pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Şi liderul PLDM, Vlad Filat, acuză Partidul Acţiune şi Solidaritate că poartă discuţii cu primarii liberal-democraţi în încercarea de a-i convinge pe aceştia să treacă de partea PAS. Maia Sandu a respins aceste acuzaţii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite