De ce crede unionistul Ion Leaşcenco că îl poate învinge pe Igor Munteanu în circumscripţia Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Blocului Unităţii Naţionale, Ion Leaşcenco, care va candida la parlamentarele din 24 februarie în circumscripţia Călăraşi, consideră că îl poate învinge în aceste alegeri pe contracandidatul său proeuropean, ex-ambasadorul R.Moldova în SUA Igor Munteanu, candidatul Blocului electoral ACUM la Călăraşi.

„Igor Munteanu candidează, însă Igor Munteanu nu este unionist. Din păcate, dumnealui a făcut acea declaraţie din luna februarie 2018, calificând declaraţiile de unire drept un joc perfid iniţiat de Igor Dodon (...), iar noi nu am făcut altceva decât să promovăm ideile unirii şi să transmitem mesajul că singura soluţie pentru rezolvarea problemelor R.Moldova este reunirea”, a afirmat Ion Leaşcenco la emisiunea „Adevărul Live”.

Întrebat de ce a decis să candideze anume la Călăraşi, Ion Leaşcenco a explicat decizia prin faptul că „raionul Călăraşi este singura unitate-administrativă în care majoritatea localităţilor au adoptat declaraţii de unire”.

„Cunoaştem foarte bine oamenii din acele localităţi. Am fost în majoritatea satelor de la mine din circumscripţie unde voi candida şi cunoaştem că oamenii din acea circumscripţie gândesc cum gândim şi noi”, a subliniat preşedintele Blocului Unităţii Naţionale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite