Deputaţii PAS şi PPDA anunţă că vor merge la întrevederea cu Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon presedinte.md

Deputaţii din fracţiunea PAS, Blocul ACUM şi cei din fracţiunea ACUM, Platforma DA vor da curs invitaţiei lansate de preşedintele Igor Dodon şi vor merge la discuţiile programate pentru vineri, 8 noiembrie, la Parlament, trasnmite IPN.

„Vom merge neapărat, dar probabil împreună cu colegii din Bloc şi nu separat. Formatul exact încă se definitivează”, a declarat pentru IPN vicepreşedinte PAS, Mihai Popşoi, vicepreşedinte al Parlamentului.

Solicitat de IPN, şi preşedintele fracţiunii ACUM, Platforma DA, Alexandru Slusari, vicepreşedinte al legislativului, crede că cele două fracţiuni vor merge împreună la discuţii.

După şedinţa fracţiunii PSRM, la care a participat şi Igor Dodon, şeful statului a invitat fracţiunile din majoritatea parlamentară la discuţii pentru ziua de vineri, 8 noiembrie, la ore diferite. Şeful statului a declarat că întrevederea cu fracţiunea socialiştilor este programată pentru ora 10.00. Fracţiunea PAS, Blocul ACUM este aşteptată la discuţii la ora 11.00, iar la ora 12.00 – fracţiunea ACUM, Platforma DA. Igor Dodon motivează invitarea separată la discuţii a componentelor blocului ACUM prin faptul că şi fracţiunile sunt distincte.

Şi lidera PSRM, Zinaida Greaceanîi, a declarat că deputaţii socialişti se vor convoca mâine la ora 09.00, iar la şedinţă este aşteptată şi premierul Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite