Politică

articolul anterior articolul urmator

Dinu Plîngău, către ministra de Interne: „Coborâţi puţin cu picioarele pe pământ, lumea deocamdată v-a reţinut numele doar datorită gafelor pe care le faceţi”

1
23 Sep 2021 10:54:40
Autor: Iurii Botnarenco
Dinu Plângău, ex-deputat, lider Platforma DA.
Dinu Plângău, ex-deputat, lider Platforma DA.

Preşedintele interimar al Platfromei DA, ex-deputatul Dinu Plîngău, critică activitatea ministrei de Interne, Ana Revenco. Într-o postare pe Facebook, politicianul a îndemnat şefa Poliţiei să coboare cu picioarele pe pământ.

„Trei poliţişti au fost reţinuţi de CNA suspectaţi de comiterea unor acte de corupţie. Doamna ministră a şi ieşit cu o reacţie prin a-i condamna public pe aceşti poliţişti, spunând că nu va tolera corupţia şi că aceşti oameni pătează reputaţia poliţiei. E un gest poate şi corect, doar că prezumţia nevinovăţiei se pare că în MAI se aplică doar în cazul domnului Podarilov, bănuit şi el de comiterea unor fapte ilegale şi achitat ulterior de instanţa de judecată. Aşa-i când faci unele numiri care nu pot fi înţelese, lumea începe a trata cu sarcasm”, a afrimat Dinu Plîngău. 
 
Potrivit lui Plîngău, ministra „spune că toţi cei care o critică vor să-şi acumuleze capital politic.”
 
„Această frază îmi aminteşte de Chicu în perioada când îi anulam legile proaste la Curtea Constituţională. Doamna ministră, mai coborâţi puţin cu picioarele pe pământ, lumea deocamdată v-a reţinut numele doar datorită gafelor pe care le faceţi”, a încheiat liderul Platformei DA.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Groza Carmen
24.09.2021, 13:40:54

Aruncați cu pleavă unii în alții, nu sunteți serioși...

-8 (8 voturi)
Modifică Setările