Dinu Plîngău, către ministra de Interne: „Coborâţi puţin cu picioarele pe pământ, lumea deocamdată v-a reţinut numele doar datorită gafelor pe care le faceţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Plângău, ex-deputat, lider Platforma DA.
Dinu Plângău, ex-deputat, lider Platforma DA.

Preşedintele interimar al Platfromei DA, ex-deputatul Dinu Plîngău, critică activitatea ministrei de Interne, Ana Revenco. Într-o postare pe Facebook, politicianul a îndemnat şefa Poliţiei să coboare cu picioarele pe pământ.

„Trei poliţişti au fost reţinuţi de CNA suspectaţi de comiterea unor acte de corupţie. Doamna ministră a şi ieşit cu o reacţie prin a-i condamna public pe aceşti poliţişti, spunând că nu va tolera corupţia şi că aceşti oameni pătează reputaţia poliţiei. E un gest poate şi corect, doar că prezumţia nevinovăţiei se pare că în MAI se aplică doar în cazul domnului Podarilov, bănuit şi el de comiterea unor fapte ilegale şi achitat ulterior de instanţa de judecată. Aşa-i când faci unele numiri care nu pot fi înţelese, lumea începe a trata cu sarcasm”, a afrimat Dinu Plîngău. 

Potrivit lui Plîngău, ministra „spune că toţi cei care o critică vor să-şi acumuleze capital politic.”

„Această frază îmi aminteşte de Chicu în perioada când îi anulam legile proaste la Curtea Constituţională. Doamna ministră, mai coborâţi puţin cu picioarele pe pământ, lumea deocamdată v-a reţinut numele doar datorită gafelor pe care le faceţi”, a încheiat liderul Platformei DA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite