Dionis Cenuşă: Maia Sandu nu previne în niciun fel expansiunea Socialiştilor către un regim la fel de periculos precum cel anterior controlat de Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Expertul politic independent Dionis Cenuşă consideră că Blocul ACUM şi premierul Maia Sandu „nu previne în niciun fel expansiunea Socialiştilor către un regim la fel de periculos pentru orice element democratic, precum cel anterior controlat de Vladimir Plahotniuc”.

Afirmaţia analistului politic a fost făcut în contextul declaraţiei Maiei Sandu că nimeni nu va putea deveni un nou Vlad Plahotniuc, dacă justiţia în Republica Moldova va fi independentă.

Dionis Cenuşă a menţionat că „preluarea controlului politic asupra SIS, CNA, Curţii Constituţionale, arată că Socialiştii folosesc slăbiciunile ACUM, pentru a-ţi întări puterea”.

„Urmează să vedem în ce mod şi cine va fi ales procurorul general. Întrevăd o luptă politică pentru a numi un procuror (iniţial) integru, dar cu simpatii politice pentru ACUM sau pentru Socialişti”, a scris Dionis Cenuşă pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite