Disensiuni în alianţa PSRM-ACUM? Grigore Novac, către Andrei Năstase: „Te îneci în minciunile proprii ca şi Plahotniuc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul socialist Grigore Novac îl acuză de minciună pe liderul PPDA, Andrei Năstase, candidat la funcţia de primar de Chişinău, şi îl compară pe acesta cu fostul lider PDM Vlad Plahotniuc.

„Zilele astea Năstase a mai vărsat un sac de minciuni dar deja nimeni nu se miră. Aţi observat? Năstase spune o minciună şi nimic. Nimeni nu observă că Năstase a mai spus o minciună pentru că Năstase vorbeşte numai minciuni”, a declarat Grigore Novac referindu-se la afirmaţiile recente ale lui Andrei Năstase cu privire la presupusa finanţare ilegală a campaniei electorale a lui Ion Ceban cu bani proveniţi din Federaţia Rusă.

Grigore Novac a accentuat că „de mai mulţi ani de zile, Năstase nu munceşte. Nu a fost legal angajat undeva până în martie anul ăsta. Nu a câştigat salariu şi nu a plătit taxe. Dar el trăieşte bine în Chişinău, îşi cumpără maşină de lux – de aproape in milion de lei!”

„Ce face el în Chişinău că-i aduce atâţia bani? Şi după toate bani mai puţin legali”, a spus Novac.

Socialistul a sugerat că Năstase nu a reuşit mare lucru cât a deţinut funcţa de ministru de Interne.

„Unde-s hoţiile lui Plahotniuc? Unde-s criminalii din jurul lui Plahotniuc? Ameninţa-i că vor răspunde – şi? Vorbeşti ca sunt mafii şi corupţie la primăria Chişinău – de ce nu faci ordine în Primărie în calitate de ministru de Interne ? Mi se pare că te îneci în minciunile proprii. Ca şi Plahotniuc de fapt”, a subliniat deputatul pe blogul său.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite