Dodon explică de ce opoziţia nu demite Guvernul: „Pentru că sunt fricoşi, se tem”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon îndeamnă opoziţia parlamentară să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu, dacă este nemulţumită de activitatea Cabinetului de Miniştri. Preşedintele susţine că partidele din opoziţie nu vor face acest lucru, pentru că ar fi slabe şi nu ştiu ce vor de la viaţă.

„Dacă nu vă place acest Guverm, înregistraţi moţiunea de cenzură, de ce vă jucaţi? Moţiunea de cenzură de 26 de deputaţi, semnaţi-o şi depuneţi-o la următoarea şedinţă de Parlament. Săptămâna viitoare e şedinţa Parlamentului, depuneţi moţiunea de cenzură. Invitaţi prim-ministru în plen să vă răspundă la întrebări. De ce nu o faceţi? Pentru că sunteţi slabi, nu ştiţi ce vreţi să faceţi, nu ştiţi ce vreţi de la viaţă. De ce vă jucaţi atâta? Daţi joc Guvernul, încercaţi să numiţi alt Guvern, declanşaţi criza politică şi mergeţi înainte”, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa „Preşedintele răspunde”.

Şeful statului a spus că opoziţia nu vrea să dea jos Guvernul „pentru că sunt fricoşi, pentru că nu ştiu ce să facă în situaţia asta, pentru că se tem, pentru că să-ţi asumi responsabilitatea în aşa situaţie ca acum, când este pandemie, secetă, ei se tem”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite