Dodon l-a felicitat pe Putin în numele întregului popor cu prilejul Zilei Naţionale a Rusiei: Ne leagă nu doar file de istorie comună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Igor Dodon i-a adresat felicitări omologului său rus, Vladimir Putin, cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei. Şeful statului a declarat că îi face o deosebită plăcere să-i transmită liderului de la Kremlin şi tuturor cetăţenilor ruşi, în numele poporului Republicii Moldova, cordiale felicitări cu ocazia acestei sărbătorii oficiale.

Igor Dodon le-a urat ruşilor pace, fericire, bunăstare şi bună înţelegere. 

„Timp de mai multe secole, Rusia este un important partener strategic al Republicii Moldova. Ne leagă nu doar file de istorie comună, ci şi o cooperare comercial-economică reuşită în diferite domenii, profunde relaţii culturale şi interumane care, în pofida dorinţei unor politicieni, se menţin stabile şi, cred eu, pe viitor se vor intensifica”, a afirmat preşedintele, potrivit unui comunicat de presă.

Dodon a mai adăugat că foloseşte „acest frumos prilej pentru a reitera felicitările cu ocazia remarcabilei sărbători, dorindu-Vă importante realizări şi împliniri întru prosperarea Statului Rus şi a marelui ei popor”..

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite