Dodon, din nou insistă ca Maia Sandu să aibă o vizită la Moscova: Nu e corect să meargă doar la Bruxelles şi Washington

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon îi aminteşte premierului Maia Sandu despre necesitatea de a avea o vizită de lucru la Moscova. Preşedintele ţării consideră că nu e corect ca prim-ministrul să aibă deplasări doar la Bruxelles şi Washington, iar dânsul doar în Federaţia Rusă.

„Eu consider că este corect ca preşedintele ţării, speakerul, prim-ministrul să aibă vizite şi relaţii cu toţi partenerii noştri importanţi. De aceea, consider că Guvernul, doamna prim-ministru, ar fi bine să meargă la Msocova în vizită, pentru că sunt multe subiecte care nu pot fi hotărâte doar la nivelul cel mai înalt, sunt tehnice multe, trebuie ministerele să lucreze. primul pas a fost că domnul Brînzan a fost cu mine în delegaţie (la Moscova). I-am făcut deja contacte cu Ministerul Transporturilor, cu Ministerul Economiei, cu Gazprom”, a declarat Igor Dodon într-o conferinţă de presă.

Dodon a menţionat că, pe 10 septembrie, ministrul de Externe, Nicu Popescu, va întreprinde o vizită la Moscova pentru a pregăti vizita de lucru a Maiei Sandu.

„Nu este corect că Dodon merge doar la Moscova, iar Maia Sandu merge doar la Bruxelles şi Washington. Dacă vedeţi, Dodon a mers şi la Msocova, şi la Bruxelles, şi va merge şi în SUA. Exact aşa trebuie să fie abordarea din partea tuturor. Trebuie să fim deschişi în relaţii cu toţi absolut”, a mai spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite