Dodon: Plahotniuc şi Şor au părăsit împreună Republica Moldova prin Transnistria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon susţine că deţine informaţia precum că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, şi preşedintele Partidului Şor, Ilan Şor, au părăsit împreună Republica Moldova, prin Transnistria, înainte ca democraţii să anunţe că se retrag de la guvernare.

Igor Dodon afirmă că Vlad Plahotniuc nu a plecat din ţară după anunţul PDM de retragere de la guvernare, atunci când de pe Aeroportul Chişinău au decolat mai multe avioane private, dar la câteva ore înainte ca Vladimir Cebotari să facă anunţul respectiv.

„La ora 17.30, Plahotniuc deja nu era în Moldova. El a plecat împreună cu Şor, cu maşinile, prin Transnistria”, a declarat Igor Dodon la o emisiune de la NTV-Moldova.

Potrivit şefului stafului, nici conducerea PDM şi nici cea a Partidului Şor nu ştiau de plecarea liderilor săi. Cei doi ar fi părăsit ţara fără a-şi înştiinţa partidele.

Preşedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, confirmă că nu se mai află în Republica Moldova. Politicianul a dat de înţeles că, actualmente, viaţa sa ar fi în pericol dacă s-ar afla la Chişinău. Liderul PDM spune că are nevoie de o pauză, inclusiv pentru a-şi proteja familia, şi că va reveni în ţară odată ce va fi în siguranţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite