articolul anterior articolul urmator

Dodon: Plahotniuc vrea să demoleze Preşedinţia şi să facă administrare externă ca în România

4
13 Sep 2017 13:39:48
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

4 Comentarii

Ovidiu Martin Jurj
13.09.2017, 16:41:12

Dodon are 100% dreptate. Nici Republica Moldova și nicio altă țară din lume nu ar trebui să fie/ să ajungă în ca România actuală, adică în situația rușinoasă de colonie amerloacă. România a ajuns să fie un stat de clasă burghezo-moșieresc și bancheresc în care clasa exploatatoare are privilegii de clasă, un stat al nedreptății (Unrechtsstaat), în care degeaba există legi, fiindcă ele nu sunt respectate și aplicate, iar cei care le încalcă nu pățesc nimic, deoarece beneficiază de privilegii de clasă. În statul neototalitar postiliescian România nu există principiul separării puterilor în stat, deoarece există o singură putere care le subjugă pe toate celelalte: neosecuritatea băsisto-macovisto-iohannisto-sorosistă, adică aripa CIA din România. Neosecuriștii lui Soros dețin controlul asupra celor trei puteri din stat: legislativă, executivă și judecătorească. Și tot neosecuriștii lui Soros dețin controlul și asupra celei de-a patra puteri în stat: presa așa-zis liberă, de fapt instrument de prostire a poporului, de manipulare și dezinformare. Totul după modelul SUA, același tip de stat mafiot subjugat de CIA în folosul marii burghezii exploatatoare imperialiste neocolonialiste. Noam Chomsky, care e american, dar dintre cei de bine, a numit SUA "statul terorist nr. 1 din lume". N-așa că are dreptate?

-3 (3 voturi)
Flavian Florea
13.09.2017, 17:08:51

Asta-i un comentariu de tipul " capra raioasa coada sus si-o tine " , ca si comentariile lui Dodon care se pare ca sufera de nebagare in seama.

+4 (4 voturi)
Col. Prostovan Pafnuti - KGB Tiraspol
13.09.2017, 19:26:33

Jurj, Clasa exploatatoare si regimul burghezo-moșieresc erau textele de baza ale Marxism - Leninismului, texte care au dus la o asa bunastari cum ie la noi la Tiraspol si la tini la Rabnita. Asa ca da-ti una singur in freza si mai schimba discursul ca te rid si curcili. Si mai scoti bre si tu capul di sub bolovanul sub cari traiesti, ca lumina n-ari cum sa-ti strici, da?

+1 (1 vot)
Andrei Tirighie
14.09.2017, 11:46:50

ovidiu aici cam ai dreptate, noi, românii din românia, suntem o combinație rară de fasciști, teroriști și mafioți, care ne bălăcim într-o colonie americană unde domnește fărădelegea. ce nu înțelegi tu, ca locuitor dintre prut și nistru, este că bălaceala asta este desfătătoare, că ne simțim bine și ne place viața, călătorim și, în general, facem ce ne place, chiar dacă suntem mici burghezi. dar oricare mic burghez, exploatând tot ce e de exploatat, poate ajunge mare burghez sau chiar imperialist neocolonialist, n-așa că am dreptate?