Dodon a semnat decretul de demitere din funcţie a miniştrilor liberali: Nu şi-au ascuns intenţiile unioniste şi de lichidare a statalităţii moldoveneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a semnat marţi, 30 mai, decretul de demitere din funcţie a miniştrilor liberali, asta după ce aceştia şi-au prezentat demisia ca urmare a deciziei PL de a se retrage de la guvernare. Precum era de aşteptat, şeful statului s-a arătat încântat de plecarea liberalilor, afirmând că „niciodată până acum nu s-a combinat într-o măsură atât de gravă incompetenţa cu dorinţa de lichidare a acestei ţări”.

„În istoria Republicii Moldova au fost diferiţi miniştri, unii mai buni, alţii mai incompetenţi, dar majoritatea au manifestat un anumit grad de devotament faţă de această ţară”, a menţionat Dodon într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui, miniştrii liberali „nu şi-au ascuns intenţiile unioniste şi de lichidare a statalităţii moldoveneşti. Prin urmare, semnarea decretelor de demitere a acestora constituie nu doar un gest administrativ, ci şi unul de dreptate istorică şi politică pentru statul Republica Moldova”.

Miniştrii demişi de Dodon sunt: Iurie Chirinciuc, ministrul Transporturilor, Corina Fusu, ministrul Educaţiei, Valeriu Munteanu, ministrul Mediului şi prim-viceministrul pe probleme sociale, Gheorghe Brega.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite