Dodon a semnat decretul privind demisia lui Alexandru Tănase: Sunt gata să-i trimit în afara Guvernului pe toţi unioniştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a semnat marţi, 13 martie, decretul cu privire la demisia ministrului Justiţiei, Alexandru Tănase. Preşedintele ţării a declarat că deja avem „cu un unionist mai puţin la guvernare”.

Aceasta este a 16-a demisie din Guvernul Filip pe care o semnez (inclusiv 14 miniştri şi 2 vicepremieri). Şi ar fi bine să-şi dea demisia deja tot Guvernul, în frunte cu premierul Filip, ca să putem organiza alegeri anticipate împreună cu cele din Chişinău şi Bălţi, aşa cum doresc majoritatea cetăţenilor. Şi vom economisi şi zeci de milioane de lei”, a declarat Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Şeful statului a anunţat că este oricând gata să-i trimită „în afara Guvernului şi în afara politicii pe toţi membrii guvernării eurounioniste. Şi pe unioniştii declaraţi de acolo, şi pe cei camuflaţi”.

„Oricum, mai devreme sau mai târziu anume aşa va fi. Pînă la alegerile parlamentare sau imediat după, ei vor pleca. Şi va veni o altă guvernare, socială şi pro-Moldova”, a conchis Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite