Dodon spune că accidentul rutier în care a fost implicat „este foarte straniu”: Nici în URSS primele persoane nu au nimerit în aşa accidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon afirmă că accidentul rutier în care a fost implicat duminică, 9 septembrie, la Străşeni „este foarte straniu”. Totuşi, preşedintele a refuzat să spună clar dacă, în opinia sa, ar fi vorba de un atentat sau nu, precum afirmau socialiştii, subliniind că aşteaptă rezultatele investigaţiei.

„Este un caz incredibil. În istoria modernă a Republicii Moldova nu au avut loc astfel de cazuri. Nici în timpul URSS nimeni din primele persoane nu au nimerit în astfel de accidente. De aceea, este un accident foarte straniu”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Moldova în direct” de la Moldova 1.

Cât priveşte starea de sănătate a şefului statului, dar şi a familiei sale, preşedintele a precizat că „deja mai bine. Mai sunt probleme cu spatele la mine şi la fecior. Maia a ieşit ieri din spital”. 

Igor Dodon a subliniat că familia sa nu a înaintat pretenţii financiare către şoferul care s-ar face vinovat de accident.

„Nu este corect şi nu vom face acest lucru. El este tată, are familie, are un copil de cinci ani care merge la grădiniţă”, a explicat preşedintele.

Igor Dodon a fost transportat duminică, 9 septembie, la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, când două maşini din coloana sa, într-una dintre ele aflându-se Dodon, unul dintre fiii săi şi mama sa, s-au ciocnit cu un autocamion care a ieşit pe contrasens.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite