Dodon, vizită la Guvern: I-am îndemnat să ignore atacurile politice ale celor care au plecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon avut o întrevedere vineri, 15 noiembrie, cu prim-ministrul, Ion Chicu, şi miniştrii din noul Guvern. Preşedintele i-a îndemnat pe membrii noului Executiv „să ignore atacurile politice ale celor care au plecat”. El susţine că „noii miniştri nu sunt afiliaţi politic, ei sunt profesionişti şi trebuie să demonstreze prin fapte nu prin vorbe că sunt mai buni”.

Igor Dodon a afirmat că „acest guvern este primul din ultimii 20 de ani, care a fost votat fără a fi creată o majoritate parlamentară, şi votat cu un număr record de deputaţi după anul 2001”. 

„Nu este creată o majoritate politică dar este o platformă parlamentară social-economică. Ieri am propus o foaie de parcurs şi i-am rugat pe miniştri să o examineze şi să vină cât mai rapid cu unele propuneri concrete. Sunt câteva subiecte care trebuie urgent discutate şi pe care propun să le abordăm săptămâna viitoare la şedinţa Consiliului Suprem de Securitate: reforma justitiei, pregătirile de sezonul rece al anului şi livrarea gazelor, situaţia privind securitatea cetăţenilor şi criminalitatea”, a spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite