Dodon vrea să „zboare capurile” unor poliţişti, după omorurile din Bălţi şi Ialoveni: „Voi ţine la control ca cei care au ucis oameni să facă puşcărie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a vorbit, într-o emisiune pe pagina sa de Facebook, despre situaţia criminologică din Moldova. Deşi nu are atribuţii în domeniu, şeful statului i-a asigurat pe cetăţeni că personal va „ţine la control ca cei care au ucis oameni să facă puşcărie”. Dodon a menţionat că a avut o discuţie „foarte serioasă” cu ministrul de Interne despre crimele de la Costeşti şi Bălţi, subliniind că era logic „să zboare capurile la unii” din MAI.

„Am văzut după Anul Nou mai multe cazuri de crime grave, Costeşti, Bălţi, nişte omoruri care au cutremurat opinia la toată societatea. Ca să fie foarte clar, eu personal voi ţine la control ca cei care au încălcat legea, care au ucis oameni, să facă puşcărie. O să ţin la control că, dacă el şi-a bătut joc, a omorât băiatul ăsta în bătăi în Costeşti, dar şi cei care au admis lucrul acesta, care s-au uitat şi nu l-au ajutat, ei trebuie să răspundă conform legii. 

Amintim că în noaptea de Revelion, în satul Costeşti, Ialoveni, doi indivizi au bătut cu cruzime un tânăr de 20 de ani, care ulterior s-a stins din viaţă la Spitalul de Urgenţă din Chişinău. De asemenea, recent, la Bălţi, un carabinier a împuşcat mortal un tânăr, în timp ce victima umbla cu uratul prin satul Elizaveta.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite