Doi liberal-democrați au anunțat că nu-l vor mai vota pe Marian Lupu la funcția de președinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 16 decembrie, Marian Lupu n-a reușit să adune cele 61 de voturi pentru a deveni președinte
Pe 16 decembrie, Marian Lupu n-a reușit să adune cele 61 de voturi pentru a deveni președinte

Liberal-democrații Alexandru Cimbriciuc şi Ion Butmalai, au anunțat azi în Parlament că nu-l vor vota pe Marian Lupu la alegerile prezidenţiale repetate. Ei i-au solicitat democratului să-şi ceară scuze pentru că i-a suspectat că nu l-au votat în turul întâi.

„Zilele trecute numele meu a fost bârfit şi suspectat de preşedinte. Aceasta a indignat familia mea, prietenii. Să vă cereţi scuze. Noi ne-am respectat şi onorat dreptul de a votat candidatura dumneavoastră. La următoarele alegeri eu nu voi vota candidatura dumneavoastră", a spus Cimbriciuc, citat de agenția Info-Prim Neo.

Citește și:

Marian Lupu a pierdut, dar mai vrea

Alegerile au eşuat. Marian Lupu n-a întrunit cele 61 de voturi necesare să fie ales preşedinte

Republica Moldova bate propriul record! Doi ani şi trei luni fără preşedinte

Lecții de politică de la foștii președinți. Află ce recomandă deputaţilor Petru Lucinschi şi Mircea Snegur

„Am constatat nişte acuzaţii grave pe care mi le-aţi adus faţă de o ţară întreagă prin intermediul canalelor televizate. Eu personal, având argumente de a nu vă vota, m-am conformat deciziei partidului. Solicit scuze publice. Dacă aţi avut careva suspiciuni, vă propun materialul video. Eu am fost corect şi îmi pare rău", a adăugat colegul său de fracțiune, Ion Butmalai.

Şi comunistul Eduard Muşuc așteaptă scuze de la Marian Lupu, pentru că a spus că deputaţii din fracțiunea PCRM au fost ţinuţi forţat pentru a nu participa la scrutin.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite