Dorin Chirtoacă va sta 14 zile în autoizolare la Coloniţa, după ce a mers la Bucureşti pentru a ajuta o rudă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Chirtoaca FOTO via Facebook

Liderul Partidului Liberal, fostul primar Dorin Chirtoacă, a anunţat luni, 13 iulie, că va petrece următoarele 14 zile în autoizolare la domiciliu, la casa din Coloniţa, după ce a fost nevoit să plece de urgenţă la Bucureşti pentru a aduce în R. Moldova o rudă, care suferise o intervenţie chirurgicală în România.

„N-am avut mult timp la dispoziţie pentru gândire. A trebuit să fac acest lucru. Cred că oricine ar face. Respectiv, pentru că am traversat frontiera, am intrat într-un regim de autoizolare timp de două săptămâni”, a declarat Dorin Chirtoacă într-un Live pe Facebook.

Dorin Chirtoacă a aruncat săgeţi la adresa celorlalţi politicieni care la fel au traversa frontiera în această perioadă, însă nu au respectat regimul de carantină la revenirea în R. Moldova.

„După câte ştiţi, mai mulţi politicieni au traversat frontiera în aceste luni de când avem pandemie. Niciunul dintre ei nu a respectat niciun regim de autoizolare. Nici Dodon, nici Gaţcan, nici reprezentanţii opoziţiei - Andrian Candu a plecat în Cehia, Andrian Năstase a plecat în România”, a afirmat Dorin Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite