Dumitru Ciubaşenco: Revenirea lui Renato Usatîi în ţară depinde de votul alegătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea preşedintelui Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, în ţară depinde de votul alegătorilor. Vicepreşedintele PPPN, Dumitru Ciubaşenco, care este şi candidat pe circumscripţia nr. 28 municipiul Chişinău, spune că votul cetăţenilor vor aduce candidaţi ai PPPN în legislativ şi aceştia vor avea pârghii şi vor căuta soluţii pentru dosarele deschise pe numele lui Renato Usatîi, transmite IPN.

„Fiecare vot pentru candidaţii Partidului Politic „Partidul Nostru” este un vot pentru reîntoarcerea lui Renato Usatîi acasă, este un vot pentru restabilirea dreptăţii care a fost încălcată în privinţa lui”, a declarat Dumitru Ciubaşenco în cadrul emisiunii „Candidat” de la postul de televiziune TVC21.

Potrivit lui, după ce formaţiunea va forma o fracţiune parlamentară în următorul legislativ, aceşti deputaţi vor cere socoteală în mod legal de la structurile de forţă, Procuratura Generală şi MAI, referitor la „dosarele fabricate pe numele lui Renato Usatîi” şi de ce niciunul din aceste dosare nu au fost trimise în judecată, dar sunt ţinute pe rafturi?

Dumitru Ciubaşenco spune că aceste două pârghii: votul cetăţenilor şi formarea fracţiunii în Parlament vor permite ca liderul PPPN să revină în Republica Moldova.

Reprezentantul PPPN spune că cheltuielile formaţiunii în actuala campanie sunt foarte modeste şi că liderul partidului, Renato Usatîi, nu ajută financiar formaţiunea.

Liderul „Partidului Nostru” şi ex-primarul oraşului Bălţi, Renato Usatîi, se află la Moscova din 2016, fiind anunţat în urmărire generală. El este învinuit de tentativă de asasinare a fostului bancher Gherman Gorbuntov, acuzaţii respinse de Usatîi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite