Dumitru Diacov, despre plecarea celor şase deputaţi din partid: Acest pas se pregătea încă de pe vremea lui Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, susţine că plecarea celor şase deputaţi din partid, în frunte cu Andrian Candu, a fost pregătită încă pe vremea când Vlad Plahotniuc conducea formaţiunea. Însă, atunci, această acţiune ar fi eşuat.

„Am ascultat declaraţia lui A.Candu. Păcat. Păcat, dar previzibil. Demult se pregătea acest pas. Încă pe timpurile lui Plahotniuc s-au făcut încercări de fuzionare cu partidul Social Democrat. Atunci eu m-am opus. Acum, ei au decis singuri. Împreună cu sponsorii”, a scris Dumitru Diacov pe pagina sa de Facebook, fără a face şi alte precizări.

Amintim că un grup din şase deputaţi ai Partidului Democrat au anunţat miercuri, 19 februarie, că părăsesc formaţiunea condusă de Pavel Filip. Printre aceştia sunt Andrian Candu, Sergiu Sîrbu şi Vladimir Cebotari, cei care au deţinut funcţiile de vicepreşedinte când partidul era condus de Vlad Plahotniuc, dar şi deputaţii Corneliu Padnevici, Eleonora Graur şi Grigore Repesciuc.

Deputatul Andrian Candu a adus mai multe acuzaţii la adresa noii conduceri a Partidului Democrat, subliniind că formaţiunea are o agendă ascunsă, se îndreaptă într-o direcţie greşită şi că negociază cu Partidul Socialiştilor, în secret, patru funcţii în Guvern.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite