Dumitru Diacov: PDM ar putea să o susţină pe Silvia Radu la alegerile anticipate din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat (PD), Dumitru Diacov, neagă că primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu, ar fi reprezentantul democraţilor la Primărie. Totodată, deputatul afirmă că Silvia Radu ar putea fi susţinută de PD la alegerile locale anticipate, afirmând că primarul interimar este „o persoană simpatică”.

Dumitru Diacov a dat asigurări că PD „nu va fi spectator în aceste alegeri”. 

„Nu exclud că PD va sprijini o persoană membru de partid sau poate nemembru de partid. Silvia Radu este una dintre persoanele principale care poate să-şi înainteze candidatura şi PD poate să sprijine această candidatură”, a precizat preşedintele de onoare al PD la emisiunea „Adevărul Live” de pe adevărul.ro.

Democratul a subliniat că Silvia Radu nu este membru de partid.

„Că ea poate să simpatizeze un partid sau altul - sigur că da. Că cineva încearcă să facă legătura între Silvia Radu şi PD nu este de mirare acest lucru, fiindcă astăzi PD este responsabil de tot ce se întâmplă, chiar dacă el nu are nicio atribuţie la un lucru sau altul”, a spus Diacov.

El a adăugat că o cunoaşte pe Silvia Radu de foarte mulţi ani de zile: „Ea este o persoană simpatică, cu iniţiativă”. 

Potrivit lui, subiectul privind candidatul PD pentru anticipatele din Chişinău încă nu a fost discutat în interiorul formaţiunii sale şi o decizie finală se va lua în timpul apropiat, după ce se va face o analiză a candidaţilor din rândurile membrilor PD şi a celor din afara partidului, în vederea identificării celui mai bun candidat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite