Cât de posibilă este anexarea R.Moldova de către Federaţia Rusă şi cine sunt agenţii de influenţă ai Kremlinului la Chişinău. Răspunsul Maiei Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu

Lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu, a declarat că R. Moldova în continuare se află în sfera de influenţă a Federaţiei Rusă, din cauza „agenţilor de influenţă” pe care îi are la Chişinău. În cadrul unui Live pe Facebook, Maia Sandu a fost întrebată dacă este posibilă anexarea R.Moldova de către Rusia.

„Înainte să se întâmple anexarea Crimeei de către Rusia, foarte puţini oameni îşi imaginau că acest lucru este posibil. S-a dovedit că şi lucrurile foarte puţin probabile se pot întâmpla”, a răspuns Maia Sandu.

Lidera PAS susţine că în R.Moldova există „actori care sunt agenţi de influenţă ai Federaţiei Ruse în R.Moldova”. 

„Aici mă refer la Dodon, la PSRM, care promovează interesele Federaţiei Ruse, în detrirmentul cetăţenilor R.Moldova”, a declarat Maia Sandu.

În acest sens, Maia Sandu a adus un exemplu, făcând referire la acordul de împrumut, în sumă de 200 milioane de euro, semnat cu Federaţia Rusă la iniţiativa lui Igor Dodon, pe care Maia Sandu îl consideră unul „păgubos”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite