Politică

articolul anterior articolul urmator

Ex-ministru al Justiţiei, despre faptul că primarul Chişinăului ar fi filat ilegal de actuala putere: PAS înţelege că Ion Ceban ar putea fi capacul lor politic VIDEO

4
22 Sep 2021 11:22:05
Autor: Iurii Botnarenco
Faide Nagacevschi FOTO IPN
Faide Nagacevschi FOTO IPN

Ex-ministrul Justiţiei Fadei Nagacevschi consideră că primarul Chişinăului, Ion Ceban, nu minte atunci când acuză guvernarea PAS că l-ar fila ilegal şi că s-ar urmări arestarea lui. Nagacevschi susţine că şi dânsul a fost filat nu o singură dată. Totodată, fostul ministru a menţionat că primarul Capitalei reprezintă un pericol politic pentru actuala putere.

„În ceea ce priveşte Ion Ceban, cu siguranţă el reprezintă interes, cu siguranţă PAS înţelege că Ion Ceban ar putea să le fie acel capac politic, la o anumită etapă, în cazul în care dumnealui ia al doilea mandat de primar general. El are un reiting puternic care blochează activitatea PAS, mai ales ţinând cont de modul cum ei gestionează ţara din punct de vedere politic. Dacă ei patru ani vor continua în asemenea manieră, nu cred că ei mai au şanse să obţină un mandat şi atunci Ion Ceban reprezintă un pericol”, a declarat fadei Nagacevschi la emsiunea „Puterea a patra” de la N4.

Nagacevschi a subliniat că „Ion Ceban este o persoană extrem de puternică din punct de vedere politic, iar activităţile sale în calitate de primar general deranjează foarte mult PAS, deoarece lumea este mulţumită de modul în care el gestionează treburile în oraş”.

Amintim că primarul Chişinăului, Ion Ceban, a adus acuzaţii grave la adresa guvernării PAS luni, 20 septembrie. Potrivit edilului, structurile de forţă îl urmăresc constant, pentru a găsi materiale ce l-ar compromite. Mai mult, primarul susţine că guvernarea ar pregăti chiar şi arestarea lui, tot cu scopul denigrării imaginii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

fact check
22.09.2021, 11:38:43

Fadei Nagacevschi ...inteleg ca doar cu aprobabrile Moscovei filajul devine legal

+11 (11 voturi)
Coco
22.09.2021, 14:12:41

Asta-i din echipa lui Batrancea.

+11 (11 voturi)
Groza Carmen
22.09.2021, 17:57:12

Băi jigodie ordinară Fadei, te cunosc de pe băncile universității, nu-ți mai tace gura de trădător ce ești! Te-au măsluit socialiștii bine în toate borțile, e conoscută treabă!! I hope you enjoy it, pervert!!!

-6 (10 voturi)
Groza Carmen
22.09.2021, 18:06:51

Ca să nu-mi scape, Ceban e lobistul companiilor de construcții în capitlă, pe care tu îl acoperi sistematic pe linia de partid! Go home, scârbă!

-6 (10 voturi)
Modifică Setările