Ex-procurorul Vitalie Busuioc ar fi devenit inspector la Serviciul Fiscal de Stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef-adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) Vitalie Busuioc ar fi devenit inspector la Serviciul Fiscal de Stat. Anunţul a fost făcut de către ex-ministra Finanţelor Natalia Graviliţă, vicepreşedintă a PAS.

„Se zvoneşte că în aşa fel se pregăteşte promovarea lui la conducerea noii subdiviziuni de prevenire şi combatere a infracţiunilor economice, care va prelua de la poliţia economică competenţele de efectuare a urmăririi penale şi a activităţii speciale de investigaţie. La votarea acestor schimbări în Guvern, prim-ministrul Chicu a spus că sunt aşteptate cu nerabdare de mediul de afaceri. Oare aşa şi-au închipuit oamenii de afaceri schimbarea?”, a scris Natalia Gavriliţă pe Facebook.

Potrivit ei, toată lumea ştie că antreprenorii cinstiţi nu-şi pot dezvolta afacerile şi nu pot crea locuri de muncă pentru oameni anume din cauza concurenţei neloiale şi a justiţiei selective. 

„Este inacceptabil ca noua subdiviziune a SFS să-şi înceapă activitatea cu asemenea oameni la conducere!”, a mai spus fosta ministră.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite