Politică

articolul anterior articolul urmator

Fadei Nagacevschi, propus la funcţia de viceprimar al Chişinăului: „Va continua agenda anticorupţie”

2
25 Oct 2021 14:58:01
Autor: Iurii Botnarenco
Fadei Nagacevschi, ex-ministru, fost jurist al Partidului Socialiştilor.
Fadei Nagacevschi, ex-ministru, fost jurist al Partidului Socialiştilor.

Ex-ministrul Justiţiei Fadei Nagacevschi, actualul consilier al deputatului socialist Vlad Bătrîncea, este propus pentru funcţia de viceprimar al municipiului Chişinău. Candidatura acestuia a fost înaintată luni, 25 octombrie, de către primarul general Ion Ceban, transmite IPN.

„Este un specialist foarte bun şi competent, care va continua activitatea în domeniul juridic şi pe agenda anticorupţie în Primăria Chişinău. Candidatura o voi propune şi la următoarea şedinţă în CMC. Sper că nu va fi o abordare politică, dar constructivă din partea celor prezenţi”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Legii privind administraţia publică locală, viceprimarii sunt aleşi, la propunerea primarului, prin Consiliul municipal Chişinău. Decizia este adoptată cu votul majorităţii consilierilor aleşi. În cazul în care proiectul de decizie este exclus de pe ordinea de zi la două şedinţe consecutive sau nu întruneşte numărul necesar de voturi la două şedinţe consecutive, primarul poate numi viceprimarul prin dispoziţie, care se aduce la cunoştinţa consiliului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Diana Owens
25.10.2021, 18:26:14

Un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum.

Groza Carmen
25.10.2021, 21:41:04

Noua echipă a lui Dodon începe să prindă contur - Ceban, Nagacevski, Chicu, Pogolșa și alții...

-7 (7 voturi)
Modifică Setările