articolul anterior articolul urmator

Faţada democratică a Moldovei s-a năruit odată cu invalidarea alegerilor din Chişinău

6
8 Jul 2018 11:55:56
Mihai Popşoi
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

6 Comentarii

Ion Popescu
8.07.2018, 16:28:30

Pentru ca noi ...in Romania , suntem obisnuiti cu dubla masura a occidentalilor .... ma intreb ...cum ar fi aratat acest articol , daca situatia era ....exact invers

-1 (1 vot)
ion zbucium
8.07.2018, 21:06:38

Nastas si Sandu sunt MARIONETE ale unor forte din interior si exterior - NELOIALE fata de statul R.Moldova si fata de ASOCIEREA sa LIBERA cu UE. Sub masca luptei pro-democrație si anti-""oligarhi" aceste "marionete" pregătesc pentru toamna acestui an, îndată după alegerile parlamentare, in ajunul datei jubiliare de 1 decembrie - un nou "7 aprilie", o noua "'revoluție română"' la Chisinau, o cât mai mare DESTABILIZARE si CRIZA politica, economica, financiara etc. , de care au nevoie "'frații mai mari" si partidele lor - fie pro-Uniunea Euro-Asiatica, fie pro-unire cu Romania. Nu le convine îndeplinirea exemplara a prevederilor Acordului de Asociere (AA), căci in rezultat se vor face vizibile BENEFICIILE AA si in cazul unei ''poveste de succes"' la ce bun sa mai voteze electoratul moldovean partidele ce vor o ""unire"' cu Romania sau un "'soiuz"' cu Rusia?!.. PPDA, PAS, PUN si alte partide novice înțeleg prea bine ca n-au nicio șansa sa ajungă la guvernare prin votul democratic al cetatenilor si atunci unica cale e cea a lui Filat din 2009. Atunci s-a scandat ""Moldova - fără Voronin, Moldova - fără comunisti", acum Maia Sandu il continua pe "'șefu"" ei si nu se atinge de Voronin, dar de Plahotniuc, adică ""Moldova - fără "'oligarhi", fără Plahotniuc, darde fapt cu alți "oligarhi" - cu Țopii, cu Platon, cu Filat si alte grupări ce doresc sa-si regleze conturile cu Plahotniuc. De acest "'război civil"' cu participarea "oligarhilor"' vor sa profite "'frații mai mari", care nu le convine AA si crearea Zonei de Liber Schimb Comercial Aprofundat (DCFTA), nici relațiile strânse cu SUA - lor le trebuie o R.Moldova cât mai săraca, mai înapoiată - IZOLATA si ÎNDEPĂRTATĂ de UE, care sa depindă cât mai mult de ""frații mai mari" si sa permită un amestec cat mai mare in afacerile interne. Credeți ca""unioniștilor" le pica la inima "perspectiva" ca după parlamentare sa n-aibă la guvernare niciun partid "unionist" sau măcar pro-"evropean" si sem-''unionist", cum e PPDA?!..

-1 (3 voturi)
Mircea B.
9.07.2018, 08:03:45

zbucium Nastase e neloial? Am inteles că s-a declarat mare antiunionist, ar trebui să-ti placă.

+1 (1 vot)
ion zbucium
9.07.2018, 16:14:05

Nastas recent a fost surprins stand cu capul plecat in fata lui Dodon, intocmai cum Dodon sta in fata lui Plahotniuc. E o sluga a slugii. Cat de DEZINFORMAT ar trebuie sa fie Parlamentul European ca sa-l susțină pe Nastas si Sandu?!.. PAS e un "'apendice" al PPDA. Desigur, vinovații trebuiesc pedepsiți de Justiție, dar nu acum, când ei încă mai sunt utili pentru implementarea Acordului de Asociere.

0 (2 voturi)
ion zbucium
10.07.2018, 16:41:00

""Frații mai mari"', NEPRIETENI ai Statului independent R.Moldovasi ai ASOCIERII sale LIBERE cu UE , asteapta cu mare nerăbdare NĂRUIREA ''fațadei democratice"'a RM, pentru a avea motiv de ''revoluție"" la Chisinau. Din rea vointa raul care il doresc R.MOldova este prezentat in titlu ca ceva deja realizat.- "Ne dojdiotesi!", cum zicea un francez. R.Moldova va trece si peste acest obstacol, precum si peste CUMPĂNA, CAPCANA pregătita de "'frați" îndată după alegerile parlamentare. Nu moare R.Moldova atunci când ar vrea cotropitorii ''unionisti".