Filip s-a întâlnit cu femeia care spune că a fost concediată după ce i-a adresat premierului o întrebare incomodă: „Am aflat de la ştiri că aş fi dat-o afară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pavel Filip via Facebook
FOTO Pavel Filip via Facebook

Premierul Pavel Filip s-a întâlnit miercuri, 6 februarie, cu asistenta socială din satul Sireţi, Străşeni, care a declarat presei că a fost concediată recent, după ce l-a întrebat pe prim-ministru, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii, de ce pensia nu i-a fost majorată, aşa precum afirmă guvernarea.

„Am cunoscut-o astăzi pe doamna Ana Pruteanu, despre care am aflat de la ştiri că aş fi dat-o afară. O doamnă plină de energie şi curaj. Am cunoscut însă şi un om care a trecut prin multe greutăţi şi a învăţat să le depăşească. Un om muncitor, care lucrează cu dedicaţie ca asistent social. Puţini înţeleg cât de responsabilă şi complicată este această meserie şi profit de ocazie ca să le mulţumesc tuturor asistenţilor sociali pentru munca pe care o fac”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Premierul a mai spus că, în ultima perioadă, a aflat tot mai multe despre persoana sa de la televizor: „ba că am bătut o femeie, ba că am dat afară pe cineva... Au mai rămas două săptămâni până la alegeri. Oare ce mai aflăm unii despre alţii?”.

Amintim că la doar câteva zile după ce femeia a declarat presei că a fost concediată după ce i-a pus premierului o întrebare incomodă, ea a anunţat că a primit un apel telefonic de la locul ei de muncă şi i s-a propus să se întoarcă înapoi.

Filip nu a oferit alte detalii despre acest incident.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite