FOTO Dodon, din nou alături de Putin. Preşedintele participă la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a ajuns miercuri, 13 iunie, la Moscova, pentru a participa la meciul de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Şeful statului a venit în capitala Rusiei la invitaţia omologului său rus, Vladimir Putin.

Igor Dodon nu a ezitat să se laude cu noile sale fotografii în care apare alături de liderul de la Kremlin, pe care le-a postat pe pagina sa de Facebook.

„Înainte de deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal i-am urat lui Vladimir Putin succes în buna desfăşurare a Mondialului, dar şi o bună prestaţie a naţionalei Rusiei pe teren propriu”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Deşi preşedintele, de obicei, scrie mesajul şi în limba română, de data aceasta a preferat să-l posteze doar în limba rusă.

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia începe joi, 14 iunie, ora 18.00, şi se încheie pe 15 iulie. Evenimentul va avea loc în 11 oraşe. La Moscova sunt aşteptaţi până la 1 milion de fani. Pe site-ul oficial al FIFA s-au vândul în jur de 2.400.000 de bilete. Cele mai multe fiind procurate de fanii din USA, urmaţi de cei din Brazilia, Columbia şi Germania.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite