Grigore Petrenco îi cere Maiei Sandu să se distanţeze de Viorel Morari: Orice asociere cu omul lui Plahotniuc va discredita PAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
grigore petrenco sursa youtube.com

Fostul deputat comunist Grigore Petrenco, refugiat în Germania, a făcut un apel public către lidera PAS, Maia Sandu, în care îi cere să se distanţeze de şeful suspendat al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari.

Grigore Petrenco e de părare că orice tip de contacte dintre reprezentanţii PAS şi Viorel Morari vor discreditata în totalitatea formaţiunea. Potrivit lui, deja pentru nimeni nu ar mai fi un secret că Viorel Morari poartă anumite discuţii cu deputaţii PAS. El susţine că Viorel Morari este cel care îi oferă informaţii din sistemul Procuraturii deputatului Sergiu Litvinenco.

„Sergiu Mocanu, liderul Antimafie, recent a acuzat-o deschis pe Maia Sandu că ea beneficiază de serviciile lui Viorel Morari, după care nu a urmat nicio reacţie de la PAS, nici de confirmate, nici de infirmare. Sunt convins că asocierea sau colaborarea Maiei Sandu şi a deputaţilor ei cu Viorel Morari reprezintă o discreditare totală”, a scris Grigore Petrenco pe pagina sa de Facebook.

Petrenco afirmă că Morari este procurorul oligarhului Plahotniuc, la comanda căruia Morari ar fi deschis mai multe dosare penale împotriva oamenilor de afaceri şi a politicienilor. De asemenea, Morari ar fi întreprins acţiuni pentru a-i proteja pe oamenii lui Plahotniuc.

Amintim că luni, 14 septembrie, şeful suspendat al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari, a lansat o serie de acuzaţii noi la adresa procurorului general, în contextul ultimelor afirmaţii făcute de Alexandr Stoianoglo în spaţiul public cu privire la cazurile de rezonanţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite