Guvernul Filip, chemat la şedinţa PDM. Despre ce s-a discutat la sediul democraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coaliţia de guvernare s-a reunit luni, 26 martie, la o şedinţă organizată în sediul PDM, la care au participat nu doar conducerea PDM şi PPEM, dar şi premierul Pavel Filip cu întreg Cabinetul de Miniştri.

Potrivit unui comunicat de presă emis de PDM, în cadrul şedinţei a fost făcută o analiză a celor mai importante proiecte ale guvernării aflate în implementare, precum programul „Drumuri bune pentru Moldova”, care prevede reabilitarea a 1.200 km de drumuri locale, programul „Prima Casă”, introducerea Serviciului naţional de urgenţă 112, proiectul tichetelor de masă pentru salariaţi. 

„Conducerea coaliţiei de guvernare a cerut implicarea maximă a miniştrilor pentru ca aceste programe să se realizeze cu succes. În acelaşi timp, au fost discutate o serie de propuneri pentru domeniile educaţiei şi sănătăţii. De asemenea, prim-ministrul Pavel Filip a informat coaliţia despre vizita delegaţiei experţilor FMI şi despre concluziile discuţiilor cu aceştia, subliniind că programul Moldovei cu FMI se menţine în parametrii stabiliţi”, se arată în comunicat.

Democraţii anunţă că „au fost luate în discuţie şi alegerile pentru primăria Chişinău, constatându-se că iniţiativa privind unitatea forţelor politice pro-europene a fost până acum ignorată de diverse forţe de opoziţie, existând riscul real ca, în cazul în care nu se va merge cu un candidat unic, alegerile sa fie câştigate de stânga socialistă, aşa cum s-a întâmplat şi în alegerile prezidenţiale”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite