articolul anterior articolul urmator

House of cards. Furtul secolului şi manipularea secolului (II)

11
7 Feb 2018 10:58:29
LARICS

11 Comentarii

Lucifer
7.02.2018, 12:12:22

Deci 1: Moldova este un STAT MAFIOT. România este un STAT MAFIOT (vezi CARITAS, SAFI, FNI, Bancorex, alte vreo 10 bănci toate falimentate premeditat sub oblăduirea BNR, a guvernelor României, a STI şi DNA...) Deci 2: Românii şi Moldovenii sunt fraţi. Fraţi în hoţie. Dacă ne vom uni vreodată, ne vom uni întru hoţie. Numai că şi unii şi alţii sunt hoţi proşti: îşi fură proprii cetăţeni în loc să fure de la alţii în favoarea propriilor cetăţeni( cum fac occidentalii)

-3 (5 voturi)
Nirolf
7.02.2018, 15:09:18

Lucifer "Intunecimea Ta" , teorema pe care incerci s-o demonstrezi , datorita premizei false de la care pleaca ajunge la concluzii "de aceiasi culoare" si se incadreaza perfect la sofism . Ipoteza : daca vaca are patru picioare si masa tot patru picioare , atunci masa e vaca . Tot la fel : daca Moldova este stat mafiot si Romania este stat mafiot , atunci (concluzie) : moldovenii si romanii sunt frati in hotie . Premiza corecta este : clasa politica conducatoare din Moldova si Romania are iz mafiot . Concluzie : cele doua clase politice sunt "surori" in hotie . Poate este mai usor sa invinovatesti tari si popoare decat sa observi obiectiv cine sunt adevaratii vinovati .

0 (2 voturi)
radu pasa
7.02.2018, 13:07:32

Daca asa stau lucrurile ar trebui sa o lasam mai moale cu unificarea am mari numarul coruptilor.

-3 (3 voturi)
georgel coman
7.02.2018, 15:07:05

D-lor!! daca vreti sa fiti corecti aveti bunul simt si nu va referiti la 2 lucruri chiar diferite!! in ROMANIA s-a furat in CONDITII DUPA REVOLUTIE SI LIPSA DE LEGISLATIE!! in MOLDOVA s-a FURAT la "LUMINA ZILEI" cum s-ar spune!!! sumele sant NECOMPARABILE, asa ca VEDETI-_VA MOLDOVENILOR DE "OILE" VOASTRE !!! cu ASA HOTII eu, unul nu m-as infrati nici daca m-ar ruga!! voi moldovenii NICI AJUTOARE NU MAI MERITATI SI EU AS PROPUNE (ca si eu sant contribuabil!)sa GANDIM DE DOUA ORI INAITE DE A DA POMENI LA OAMENI CARE NU STIU CE VOTEAZA!!! daca se mai DAU BANI FARA CONDITIONALITATI INSEAMNA CA CA TREBUIE SA FIM ATENTI SI NOI ROMANI PE CINE VOTAM CHIAR DACA SE NUMESC PSD SAU PNL!!!!iar de ue MOLDOVENILOR LUATI-VA GANDUL CA PE VOI CHIAR NU MAI INTRATI ...NICIODATA!! auzi LEANCA ca ue o sa -i primeasca, ce minciuni ordinare....!!!

Mihai Popescu
7.02.2018, 15:13:50

Astia din Moldova s-au inspirat de la marii borfasi din Romanica care au devalizat tara timp de 27 de ani.