articolul anterior articolul urmator

Igor Boţan: Interesele Rusiei, ale UE şi ale SUA converg în Moldova

4
25 Jun 2019 17:36:51
Autor: Dan Anghel
FOTO Constantin Grigorita
FOTO Constantin Grigorita

4 Comentarii

rbie ba
25.06.2019, 17:53:12

Un guvern se poate schimba inapoi in doua luni si oricum romanii abandonasera moldova cu ani inainte, cand au lasat-o pe mainile lui plahitniuc. ce isi doresc romanii cu adevarat (desi isi orice orice cu fanatism) e chestia care ii face sa se urce pe pereti si care chiar le-a produs cele mai mari pagube. problema e ca ceilalti satanisti, chiar victimele romanilor, nu vad nici o problema cu crimele sataniste si nici cu romania atat de mult, mai ales daca li s-ar da un alt adversar si stimulente sa il distruga. de aia, daca moare, exterminati-i pe toti, ca inseamna sca s-au inteles, indiferent ce zic ei!

-1 (1 vot)
zbucium ion
25.06.2019, 20:27:52

DEZINFORMARE - interesele SUA nu pot fi convergente cu cele ale Rusiei. Steve Russel, fost președinte al Subcomitetului pentru Securitate Națională de Supraveghere și Reformă a Guvernului in camera reprezentantilor al parlamentului american scrie in editorial publicat de portalul oklahoman.com : ”Moldova este o țară mică, rar în atența comunității internaționale. Această stare de lucruri se va schimba rapid, pe măsură ce Rusia își accelerează agresivitatea asupra națiunii care deține o poziție strategică, deoarece se află în spatele Ucrainei pentru a asigura un punct de sprijin pentru Europa de Sud-Est și NATO”... ”În ciuda negărilor internaționale, agenții ruși promovează deschis dezinformarea și propaganda prin intermediul Partidului Socialiștilor, finanțat de Moscova. Aceștia folosesc masiv posturile TV, alte surse media, rețelele de socializare, manipulate nemilos, susțin și finanțează socialiștii. Manevra, dacă reușește, slăbește flancul de sud-est al NATO și sporește periculos influența Rusiei în spatele Ucrainei”... ”Domino-urile stau aliniate în fața lui Putin care se pregătește să răstoarne ”vecinătatea apropiată”. Occidentul este preocupat de propriile probleme – Emanuel Macron luptă pentru supraviețuirea politică în Franța; Angela Merkel pleacă de pe scena mondială fără un succesor evident; Marea Britanie a ajuns în haos din cauza Brexitului, iar Statele Unite sunt consumate de fleacuri interne care lasă un vid în dominarea internațională și în securitatea europeană”, constată Steve Russel. Cu toate acestea, politicianul crede că situația poate fi schimbată de către forțele politice pro-europene din Republica Moldova și reiterează îndemnul către blocul ACUM și PDM să se așeze la masa de dialog și să ducă țara spre valorile și tradițiile occidentale. https://oklahoman.com/article/5634586/point-of-view-keep-an-eye-on-moscows-moldovan-maneuver

-1 (1 vot)
Markos General
25.06.2019, 22:29:21

.... a spus Igor B. si s-a facut lumina.....de fapt apa chioara vara la moara.

+1 (1 vot)
zbucium ion
26.06.2019, 04:27:14

... Suntem intr-un nou an 1939. S-ar parea ca interesele lui Ribbentrop si cele ale lui Molotov ar fi fost convergente, dar "convergenta" lor n-a durat decat un an.

-1 (1 vot)