Igor Dodon anunţă proiecte de gazificare şi aprovizionare cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Igor Dodon a anunţat după întrevederea cu premierul şi preşedintele Parlamentului mai multe iniţiative, menite să asigure o viaţă mai bună în localităţi. Potrivit şefului statului, este vorba despre programe naţionale de aprovizionare cu apă, iluminare a satelor, finalizare a gazificării localităţilor, precum şi de salubrizare a şi lichidare a gunoiştilor din sate, transmite IPN.

„Astăzi, împreună cu colegii din Parlament şi din Guvern, am abordat principalele obiective pentru activitatea instituţiilor statului. Suntem la început de an. Este un an foarte important cu multe iniţiative economice şi sociale. La începutul anului deja au fost lansate şi sunt implementate mai multe proiecte sociale benefice pentru cetăţeni”, a notat şeful statului.

„Prioritară este dezvoltarea infrastructurii şi în 2020 vom transforma Republica Moldova într-un şantier mare de construcţie a drumurilor şi altor infrastructuri. Vom lucra intens pe dimensiunea atragerii investiţiilor şi creării locurilor de muncă în toate raioanele ţării. Pe data de 22 ianuarie ne vom întâlni cu toţi primarii din ţară pentru a îmbunătăţi cooperarea cu autorităţile publice locale”, a declarat la rândul său premierul Ion Chicu.

https://www.ipn.md/ro/igor-dodon-anunta-proiecte-de-gazificare-si-aprovizionare-cu-7967_1070813.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite