Politică

articolul anterior articolul urmator

Igor Dodon a avut o discuţie telefonică cu Klaus Iohannis

2
26 Jun 2019 15:12:26
Autor: Iurii Botnarenco

Igor Dodon a avut o convorbire telefonică miercuri, 26 iunie, cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Igor Dodon a anunţat că a trecut în revistă întreaga agendă a relaţiilor bilaterale moldo-române, remarcînd necesitatea aprofundării acestora.

„Am constatat cu satisfacţie intensificarea contactelor la toate nivelurile şi în toate domeniile de interes comun. Am remarcat faptul că România este partenerul comercial principal al Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.
 
Preşedintele moldovean a  exprimat recunoştinţă partenerilor români pentru sprijinul acordat Republici Moldova în mai multe domenii. „Sunt ferm convins că dialogul nostru strategic va fi impulsionat după formarea majorităţii parlamentare şi a Guvernului de la Chişinău”, a spus Dodon.
 
La finele convorbirii preşedintele moldovean a reiterat invitaţia pentru Klaus Iohannis de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Andrei Tirighie
27.06.2019, 13:20:28

din păcate, interesul românilor din românia față de românii dintre prut și nistru a scăzut dramatic, probabil până la nivelul procentului de unioniști ai rep. moldova. în aceste condiții, politicienii din românia consideră că nu își sporesc capitalul electoral afișând apropiere față de statul vecin. ce-a fost, a fost.

-1 (1 vot)
Coco
28.06.2019, 10:55:24

Cand mi-amintesc de Grigore Vieru care povestea cum se uita cu teama spre celalalt mal al Prutului stapanit de "fascistii" romani si dupa aceea cum a facut saltul spre valorile nationale romanesti nu-mi vine de loc sa spun ce-a fost a fost.