Igor Dodon, în Dubai: Există şanse reale de a atrage investiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a avut o întrevedere luni, 12 februarie, cu Crown Price al Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) Mohammed bin Zayed Al Nahyan, comandant adjunct al Forţelor Armate ale Emiratelor Arabe Unite. Întâlnirea a avut loc in cadrul Summmit-ului Guvernamental Mondial organizat în Dubai.

„Mai mulţi oficiali şi oameni de afaceri din diferite ţări au solicitat întrevederi cu delegaţia noastră. Există şanse reale de a atrage investiţii în multe sectoare importante pentru ţara noastră”, a menţionat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele ţării i-a lansat o invitaţie lui Mohammed bin Zayed Al Nahyan să efectueze o vizită oficială la Chişinău, în fruntea unui grup de investitori, pentru a analiza posibilitatea iniţierii unor proiecte concrete în diverse domenii.

„Excelenţa sa şi-a confirmat interesul sporit faţă de colaborarea cu Republica Moldova”, a precizat şeful statului.

Amintim că, la invitaţia preşedintelui Emiratelor Arabe Unite (EUA), Khalifa bin Zayed Al Nahyan, Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în Dubai pentru a participa la Summit-ul Mondial Guvernamental.

La eveniment vor participa reprezentanţii a peste 150 de state, iar pe agenda de lucru sunt incluse mai multe întrevederi ale preşedintelui moldovean cu înalţi demnitari de stat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite