Igor Dodon: Ce fel de exit-poll-uri la telefon? Ce-i cu aberaţiile astea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

„Am văzut că vreţi să faceţi exit-poll-uri duminică. Oameni buni, ce fel de exit-poll-uri la telefon? Ce-i cu aberaţiile astea. În toată lumea, exit-poll-urile se fac la biroul electoral”, susţine preşedintele Igor Dodon, care candidează pentru un nou mandat. Acesta li s-a adresat oponenţilor politici, dar şi partenerilor de dezvoltare să nu alimenteze astfel de lucruri, transmite IPN.

„Eu nu cred că cuiva îi trebuie destabilizare în Republica Moldova, în această regiune. Ajunge atâtea destabilizări. De aceea, stimaţi parteneri, cei care îi finanţaţi prin granturi pe cei care acum vor să facă destabilizări, eu vă rog foarte mult, nu vă implicaţi în treburile interne ale Republicii Moldova, nici din Est, nici din Vest”, a declarat candidatul în cadrul emisiunii „Igor Dodon răspunde”.

Candidatul îi atenţionează pe oponenţii săi „să nu cheme lumea în stradă, deoarece proteste paşnice ar putea degenera în destabilizare”. Acesta a mai spus că oponenţa ar putea fi utilizată „ca faţadă pentru a scoate lumea în stradă şi a face revanşa oligarhilor care au fugit din ţară”.

Potrivit IPN, în ziua alegerilor prezidenţiale, pe 1 noiembrie, va fi organizat un exit-poll. Iniţiativa aparţine unui grup de experţi din societatea civilă. Sondajul nu va fi organizat tradiţional la ieşirea din secţiile de votare. Din cauza pandemiei, acesta va fi efectuat la telefon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite