Igor Dodon i-a conferit interpretului rus Filip Kirkorov titlul de „Artist al Poporului”: Pentru consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon i-a conferit titlul de „Artist al Poporului” interpretului rus Filip Kirkorov, care a venit în Republica Moldova duminică, 10 iunie, pentru a participa la Festivalul Căpşunelor de la Sadova, localitatea de baştină a preşedintelui.

„În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale, pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse, am conferit interpretului de muzică uşoară, compozitorului şi producătorului din Federaţia Rusă, domnului Filip Kirkorov titlul onorific „Artist al Poporului””, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului suţine că i-a urat succese lui Filip Kirkorov în activitatea de creaţie şi a subliniat că acesta este oricând binevenit în Moldova.

De precizat că Filip Kirkorov a venit în Republica Moldova la invitaţia lui Igor Dodon. Artistul rus ar urma să ţină un concert la Sadova, la ora 21.40. Potrivit preşedintelui, intepretul va evolua pe scena de la Sadova gratis, pentru că i-ar fi un bun prieten.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite