Politică

articolul anterior articolul urmator

Igor Dodon, ironic la adresa Maiei Sandu: „Foarte principială fată”

0
5 Jun 2020 10:38:46
Autor: Iurii Botnarenco

Igor Dodon a comentat într-un mod ironic declaraţia liderei PAS, Maia Sandu, care a spus că exclude un dialog cu Partidul Socialiştilor. Preşedintele ţării a afirmat că Maia Sandu „este foarte principială fată” pentru că şi anterior a promis că nu se va aşeza la masa de negocieri cu Socialiştii, însă mai apoi a fost nevoită să-şi încalce promisiunea.

„Maia Sandu a exclus total dialogul cu PSRM, aici peste drum, pentru că suntem la Iorga, nu a vrut să dea mâna cu mine, peste o lună a dat mâna, în genunchi s-a pus la drapel. Foarte principială fată. Doamna Maia Sandu, mult stimată doamna Maia Sandu, niciodată nu spune niciodată. Dacă vrei într-adevăr să scăpi ţara, cum ai spus pentru un Parlament curăţit, în acest Parlament, în următorul Parlament, peste un Parlament, PSRM va fi prezent, un partid clasic, cu ideologie clasică”, a afirmat Igor Dodon în emisiunea „Preşedintele răspunde”.

Şeful statului a menţionat că Socialiştii sunt gata să aibă un dialog cu „partidele clasice din Parlament”.

„De aceea, nu aruncaţi astfel de declaraţii că „niciodată nu ne aşezăm cu nimeni”. Lucrurile se mai schimbă, pe urmă când veţi fi în situaţia că trebuie să creăm o coaliţie sau să dizolvăm împreună Parlamentul, cum o să explicaţi la electorat? De aceea, sfatul meu, nu vă grăbiţi cu astfel de declaraţii”, a încheiat Dodon.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările