Igor Dodon: Mai întâi trebuie construite parcări, apoi să fie permisă evacuarea automobilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon presedinte.md

Igor Dodon a declarat, la emisiunea „Glavnîi vopros” de la NTV Moldova, că nu înţelege până la capăt iniţiativa privind evacuarea automobilelor care sunt parcate neregulamentar pe străzile Chişinăului. Preşedintele ţării consideră că nu este corect ca autovehiculele să fie evacuate, atât timp cât nu există locuri de parcare suficiente în Capitală.

Totuşi, Igor Dodon e de părare că trebuie să fie evacuate doar acele maşini care sunt parcate neregulamentar pe străzile centrale, până la momentul în care vor fi construite parcări suficiente în toate zonele necesare. În opinia lui, statul trebuie să amenajeze parcări, iar banii obţinuţi să ajungă în buget. 

Şeful statului a menţionat că de evacuarea maşinilor nu trebuie să se ocupe un agent economic privat, dar statul. Dodon consideră că banii pentru evacuarea automobilelor trebuie să fie încasaţi în totalitate la fel de stat, dar nu aşa cum se întâmplă actualmente. 

În plus, Dodon a precizat că iniţiativa de evacuare a automobilelor parcate neregulamentar nu aparţine primarului Ion Ceban, ci Ministerului de Interne, care a şi contractat o firmă privată în acest sens.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite